Bestel hier uw Meer met Minder Voordeelpas

Voorwaarden:

De Meer met Minder Voordeelpas is verkrijgbaar voor slechts 5 euro, exclusief eventuele verzendkosten. De Meer met Minder Voordeelpas 2016 is geldig t/m 31-12-2017.
De Meer met Minder Voordeelpas is te gebruiken bij de ondernemers vermeld op onze website en uitsluitend onder hun voorwaarden. Wij werken er hard aan om het aantal deelnemers uit te breiden. Dus bezoek www.stichtingmeermetminder.nl/Voordeelpas/ regelmatig.

De Voordeelpas is uitsluitend bedoeld voor mensen woonachtig in Breda en omstreken die onder het bestaansminimum leven (110% van het bijstandsniveau).

Bij misbruik van de pas zijn de volgende mensen gerechtigd de pas in te nemen:

• de deelnemende ondernemers
  • de vrijwilligers van Stichting Meer met Minder

Door het verzenden van dit formulier verklaart u akkoord te gaan met boven-staande  voorwaarden.

Wij wensen u veel voordeelplezier.

Ja, ik heb de voorwaarden gelezen en kom graag in aanmerking voor de Meer met Minder Voordeelpas.

Velden met een * zijn verplichte velden

* geeft verplicht aan
Email Marketing Powered by MailChimp